AgePop dé kleine hulp bij verkoop van leeftijdsgebonden producten

Met AgePop ziet u snel en eenvoudig of de aspirant koper oud genoeg is en voorkomt u "fraude" met identiteitsbewijzen door anonieme extra controles.

Beschikbaar bij onze partner ScanID

Op verzoek van verschillende klanten heeft het team van ScanID de kleine AgePop applicatie voor Windows ontwikkeld.

Met deze pop-up applicatie ziet u snel en eenvoudig of de aspirant koper oud genoeg is en een geldig identiteitsbewijs toont.

Simpel Maar Doeltreffend

AgePop is een echte pop-up applicatie welke in de achtergrond draait en alleen te voorschijn komt als er een “trigger” gegeven wordt. Bijvoorbeeld zodra een ID-bewijs wordt gescand.

Zo snel en duidelijk AgePop tevoorschijn komt, zo verdwijnt het ook automatisch weer naar de achtergrond. Dit maakt AgePop een zeer gebruikersvriendelijke tool om snel en eenvoudig de leeftijdscontrole uit te voeren op tal van systemen waarop uw dagelijkse software draait.

U ziet dan ook een pop-up met de voor u essentiële gegevens zonder dat u deze weer dient te sluiten. Uiteraard zijn er tal van instellingen, waaronder de tijd van het resultaat.

Naast het snel weergeven van de leeftijd worden tevens tal van controles uitgevoerd om “fraude” met identiteitsbewijzen zoveel als mogelijk te voorkomen.

Geschikt Voor Tal Van Identiteitsbewijzen

AgePop geeft de leeftijdscontrole resultaten weer van ID Kaarten, verblijfs vergunningen, paspoorten en Nederlandse rijbewijzen voorzien van een NFC Chip.

Ook is AgePop compatibel met alle ID-Reader systemen welke wij leveren.

Tijdelijk wordt AgePop voor Windows, als “kleine hulp”, meegeleverd met onze allerkleinste ID-Reader de IDB-621.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over AgePop of onze leeftijdscontrole systemen geheel vrijblijvend contact met ons op.