Branches

Voorop in leeftijdscontrole

Agechecker stelt het id-bewijs centraal voor leeftijdscontrole conform de wetgeving.

In de loop der jaren heeft Agechecker tal van leeftijdscontrole systemen, voor een keur aan branches ontwikkeld en geleverd.

Deze systemen, van stand-alone tot aan complete geïntegreerde oplossingen, worden vandaag de dag met tevredenheid ingezet voor snelle en adequate leeftijdscontrole.

Staat uw branche er niet bij neem gerust even contact met ons op.

Cannabis

Steeds meer Europese landen gedogen of legaliseren de verkoop van cannabis. Hierbij is de leeftijdscontrole een belangrijke voorwaarde.

Agechecker levert tal van praktijk gerichte oplossingen voor de cannabis branche inzake leeftijdscontrole en leeftijdsschatting oplossingen om de wachtrijen te verkorten.

Automatenhallen / Casino

Agechecker is wel ingevoerd in de kansspel branche en levert volwaardige systemen voor leeftijdscontrole en leeftijdsschatting.

Registratie, verificatie en bevragen van de uitsluitingsregisters, alsmede koppelingen met de gebruikte management systemen behoren tot de mogelijkheden.

Tankstations

Na Nederland en Zwitserland gaan steeds meer Europese landen over tot een strengere wetgeving bij verkoop van alcohol en tabak bij tankstations.

Agechecker levert een keur aan oplossingen voor deze branche, van snelle stand-alone leeftijdscanners tot aan systemen met kassakoppelingen.

Leeftijdscontrole ook voor u?

In steeds meer branches wordt, al dan niet ingegeven door de lokale wetgeving, leeftijdscontrole ingezet bij verkoop van leeftijdgebonden producten.

Naast de benodigde hard- en software kunnen wij u van dienst zijn met advies en installaties conform deze wetgevingen.

Unieke leeftijdsschatting!

Anonieme leeftijdsschatting is een eenvoudige en voordelige oplossing die de medewerker helpt weloverwogen beslissingen te nemen tijdens het leeftijdscontroleproces.

De oplossing toont de medewerker duidelijk als een leeftijdscontrole wordt aanbevolen.

Horeca

In steeds meer Europese landen wordt de lokale alcoholwet aangepast, met een verhoging van de minimum leeftijd naar 18 jaar.

De systemen van Agechecker werken dan ook met meerdere leeftijdsgrenzen en kunnen snel omgezet worden, als dit toekomstig nodig is.

Supermarkten

Met de toenemende implementatie van Scan&Go en self-service kassa’s is de vraag naar “unattended” leeftijdscontrole snel groeiende.

Agechecker levert complete oplossingen voor adequate leeftijdscontrole en leeftijdsschatting oplossingen voor deze branche.

Evenementen

Onze oplossingen en systemen worden bij tal van festivals en evenementen ingezet voor een snelle leeftijdscontrole.

De oplossing bestaat vaak uit een vaste opstelling aangevuld met stand-alone en mobiele systemen afhankelijk van het aantal bezoekers.